hacklink al hack forum organik hit kayseri escort

چیتا پلاس | سامانه خرید و ارسال سفارشی کالا

اینفوگرافیک آشنایی با کارت گرافیک

کارت گرافیک چیست؟

کارت گرافیک کامپیوتر یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین اجزای کامپیوتر است. این قطعه میزان حجم عملیات مربوط به پردازنده اصلی کامپیوتر را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. کارت گرافیک کامپیوتر، کار رندرینگ یا نمایش تصاویر بر روی صفحه نمایش‌گر در کامیپوتر‌ها، انواع لپ‌تاپ، تلفن‌های هوشمند و سایر گجت‌ها را انجام می‌دهد. با اینفوگرافیک کارت گرافیک همراه ما باشید.

اجزای کارت گرافیک چیست؟

یک کارت گرافیک پیشرفته کامپیوتر دارای یک برد به همراه مدار چاپی، حافظه کارت گرافیک و یک پردازنده اختصاصی GPU است. GPU مهم‌ترین بخش کارت گرافیک است و در سرعت بالا به کارت کمک می‌کند. یکی از مهم‌ترین اجزای کارت گرافیک کامپیوتر، حافظه کارت گرافیک است.

حافظه کارت گرافیک تاثیر بسیار زیادی بر قیمت، عملکرد و کیفیت کارت گرافیک کامپیوتر دارد. بیشتر کارت گرافیک‌های جدید دارای ظرفیت ۱ تا ۱۲ گیگابایت هستند. همچنین نسل حافظه به کار رفته در انواع کارت گرافیک کامپیوتر از SD به GDDR5X تغییر یافته است؛ که بهبود زیادی در انواع حافظه کارت گرافیک حاصل شده است.

کارت گرافیک کامپیوتر علاوه بر حافظه اختصاصی، دارای حافظه RAM‌ نیز است و حافظه ویدیویی در جایگاه دوم و پس از پردازنده گرافیکی از نظر اهمیت و تاثیر عملکرد قرار دارد. کارت گرافیک دارای خروجی‌های زیادی برای تصویر و نمایشگر مانند: DVI و HDMI است.

برای به‌دست آوردن اطلاعات کامل در مورد کارت گرافیک مقاله،

آشنایی و راهنمایی خرید کارت گرافیک” را مطالعه کنید.

از دیگر اجزای حافظه کارت گرافیک کامپیوتر، پهنای باند می‌باشد. پهنای باند مقدار حافظه‌ای است که در یک ثانیه پردازنده گرافیکی به آن دسترسی دارد و مقدار زیاد پهنای باند نشان دهنده عملکرد بهتر حافظه کارت گرافیک می‌باشد. عوامل موثر بر پهنای باند، نسل حافظه به کار رفته، رابط پهنای حافظه و فرکانس حافظه می‌باشند.

از دیگر اجزای کارت گرافیک، رابطه اتصال به مادر برد می‌باشد. نصب کارت گرافیک کامپیوتر بر روی مادربرد انجام می‌شود و اطلاعات با استفاده از درگاه قرار گرفته بر روی مارد برد انتقال پیدا می‌کند. هم‌اکنون انواع کارت گرافیک کامپیوتر موجود در بازار از اتصال مادربرد pci express استفاده می‌کنند که انتقال اطلاعات از طریق آن راحت‌تر انجام می‌شود.

اورکلاک کارت گرافیک

پردازنده‌های کارت گرافیک دارای فرکانس کاری محدود و مشخصی می‌باشند. اورکلاک کردن کارت گرافیک به این معنی می‌باشد که به صورت دستی فرکانس کاری یک هسته پردازشگر افزایش پیدا کند و چند گیگاهرتز فرکانس کاری بیشتر شود. با اورکلاک کردن کارت گرافیک مقدار قدرت و بازده کارت گرافیک افزایش پیدا می‌کند و مقدار گرمای تولید شده نیز بیشتر خواهد شد. هنگام اورکلاک کردن کارت گرافیک بسیار دقت داشته باشید که تعادل بین گرمای تولید شده و فرکانس را حفظ کنید تا کارت گرافیک کامپیوتر شما و رایانه شما سالم بماند.

با رعایت نکات گفته شده می‌توانید خرید و انتخاب مناسبی از کارت گرافیک کامپیوتر داشته باشید و از آن به خوبی برای اجرای بازی استفاده کنید.

اینفوگرافیک آشنایی با کارت گرافیک کامپیوتر
اینفوگرافیک آشنایی با کارت گرافیک کامپیوتر

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.